top of page

Clubul de teatru ”VALAH”

Pentru fiecare autor va fi creată o pagină unde vă puteți publica lucrările

Pagină în plină reconstrucție !:) 

Mihai Răboj

În anul 2013 am terminat și publicat pe slideshare ”Ura drăguța mea, tăranu` e  pe câmp”. Era prima scriere cu caracter satiric.

Peste ceva ani s-a ivit ocazia să o public dar era prea mică. Avea numai 26 de pagini a5. Așa că a trebuit să o rescriu sau să dezvolt. Am renunțat. Așa fusese gândită, așa fusese scrisă!

O puteți citi aici

Pentru că trebuie să existe o explicație

Din necesitatea de a promova cultura în toate formele ei a fost creată această pagină. Dar mai ales cea giurgiuveană!

Problemele? Sunt destule. De la lipsa unor resurse financiare ale autorului pentru editarea unui roman, de exemplu, până la scăderea dramatică a interesului consumatorului de artă, indiferent de forma acesteia. 

Trebuie să recunoaștem că tehnologia a luat o parte din modul tradițional de percepție a frumosului. Una este să privești un tablou într-o expoziție și alta este să îl admiri pe o pagină web unde pot exista modificări ale nuanțelor datorate fie monitorului, fie aparatului cu care a fost imortalizat. Nu trebuie uitată și intervenția de prelucrare digitală a imaginilor. Sau este cu totul altceva să citești un roman și să te alături personajului, să treci prin stările lui cu propria ta imaginație și alta să privești un film al aceluiași roman dar privit prin prisma unei singure persoane, regizorul. 

Așadar poate că este timpul ca tehnologia să plătească la rândul ei tribut dorinței de cultură. După cum se observă prezentul site utilizează cele mai reduse surse financiare fiind un site gratuit. Gratuit vor fi postările. Poate tinerii ”consumatori” ai informațiilor extrase din celularele ultramoderne vor accesa și această pagină. Poate că o ”bibliotecă” culturală giurgiuveană să surprindă!

Administrator pagină

 

ss_edited.jpg

Că nu e om să nu fi scris o poezie...

Writing in a Graph Notebook
Mobile Phone

De ce să nu recunoaștem că este bună o bibliotecă virtuală, fie ea și pe smartphone ?

Art Gallery

Arta vizuală ce bucură ochiul și sufletul !

bottom of page